Όροι

banner imagebanner image
Olga Studios
Παραδοσιακός Ξενώνας

 

Σχετικά μ'εμάς


Το Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές. Όλες οι εποχές χαρίζουν στο Πήλιο χρώματα και αρώματα, που θα σας μαγέψουν. Το καλοκαίρι με τις καταγάλανες ακρογιαλιές, το φθινόπωρο με τις χάλκινες αποχρώσεις, την πολύχρωμη άνοιξη και το λευκό του χειμώνα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε και το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες.

Η Τσαγκαράδα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά του Πηλίου. Εκεί είναι και ο παραδοσιακός ξενώνας μας «Όλγα». Ο ξενώνας «Όλγα» βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία με θέα το βουνό και τη θάλασσα και μπορεί να σας προσφέρει άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Πολύ κοντά στον ξενώνα μας, βρίσκονται οι όμορφες παραλίες του Μυλοπόταμου, της Φακίστρας, του Αγίου Ιωάννη, του Παπα Νερό και φυσικά της όμορφης Νταμούχαρης που απο εκεί ξεκινάει και το παραδοσιακό καλντερίμι που ενώνει την Νταμούχαρη με την Τσαγκαράδα, μιας και απο τα πολύ παλιά χρόνια ήταν εμπορικός δρόμος.

Η διαδρομή αυτή θα σας μείνει αξέχαστη. Ο ξενώνας μας είναι στο μέσο της διαδρομής του καλντεριμιού. Εμείς θέλουμε να φροντίζουμε οι διακοπές σας στο Πήλιο να είναι μοναδικές και αξέχαστες. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.
Για δωμάτια καλέστε μας στα:
Τηλ.
 2426049486 | Κιν. 6976683332 | Email: mpastouniolga@yahoo.gr